• +31 (0)6 - 45 08 69 58
  • leiderschap@hu.nl

docenten

Onze docenten 

Christien Reichardt/Docent

Met veel studentenbestuurservaring in Utrecht (faculteitsraad, Alias-bestuur, Vidius-bestuur, oprichter van trainingsbureau van Vidius) is Christien in 2013 begonnen als fulltime trainer en coach vanuit haar eigen bureau BringYourOwn. Bij NCOI Opleidingen en bij trainingsbureau Bureau Zuidema deed zij 5 jaar lang waardevolle ervaring op als invloed-trainer en zelfstandig programma ontwikkelaar. Ze vindt het geweldig mensen te inspireren om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en helpt graag om dat op jouw eigen, authentieke manier te doen.

Laurens van der Vuurst/docent, coach en freelance trainer

Laurens is trainer/coach van studenten en young professionals sinds 2007. Met humor, analytisch denken en een beetje provocatie schudt hij de wereld van de mensen met wie hij werkt op. Hij vindt het prachtig als hij mee kan helpen aan een eye-opener of doorbraak die voor blijvend effect zorgt. Met downsideup academy trainde hij de afgelopen jaren duizenden studenten. Tijdens zijn studie was hij actief als bestuurder van de studentenvakbond aan de Vrije Universiteit. Sinds 2016 is Laurens met veel plezier actief als docent, coach en coördinator van de minor.

Veysel Tan/docent en coach

Veysel werkt sinds 2007 als docent rechten aan de HU. Behalve docent is hij ook coach, projectleider en de leerplanadviseur. Naast deze rollen begeleidt hij het bestuur van het Juridisch Studentenloket. Hij is daarnaast een van de oprichters van studievereniging CODEX en wordt door de leden ook wel 'papa CODEX' genoemd. Veysel heeft ruim 20 jaar ervaring in het oprichten, adviseren en besturen van verenigingen en stichtingen. De laatste jaren houdt hij zich voornamelijk nog bezig met het adviseren en begeleiden van non-profitorganisaties. Veysel is betrokken, behulpzaam en betrouwbaar en dat merk je ook in zijn stijl van coaching en lesgeven. Hij geniet het meest van het ondersteunen van studenten bij het oplossen van complexe bestuurlijke of persoonlijke vraagstukken. Zijn doel in deze minor is bereikt als de studenten deze gezond en vol persoonlijke groei afronden.