• +31 (0)6 - 45 08 69 58
  • leiderschap@hu.nl

docenten

‘Als twee collega’s altijd hetzelfde vinden, dan is er eentje overbodig’.

Daarom werken we voor de minor met docenten die van elkaar verschillen, die elkaar aanvullen en uitdagen. Wij doen ons uiterste best een programma te maken dat zowel professioneel en geaccrediteerd als relevant en op maat voor jou is. Dat betekent oerdegelijke theorieën, analyses en oefeningen en tegelijk onschools onderwijs.


Iedere docent van de minor heeft minimaal talloze studentenbestuurders en -raadsleden getraind aan onder andere de Hogeschool Utrecht, Radboud Universiteit, Hogeschool Amsterdam, Vrije Universiteit, Windesheim en InHolland. Zowel onze trainingen als lessen worden al jaren gewaardeerd met gemiddeld een 8.1.


Als docenten doen wij ons uiterste best een programma te maken dat zowel professioneel en geaccrediteerd (het levert jou immers 30 EC’s op) als relevant en op maat voor jou is. Dat betekent oerdegelijke theorieën, analyses en oefeningen en tegelijk onschools onderwijs.


Je kunt ons docententeam via e-mail bereiken (leiderschap@hu.nl) en telefonisch via Laurens (06 – 45 08 69 58).

Onze docenten 

Luuk Feijt/docent

Luuk is bezig met groei van individuen en teams sinds hij begon met breakdanceles geven in zijn middelbare schooltijd. Vanaf 2012 traint hij studenten en -organisaties: eerst naast zijn studie, toen naast zijn werk als manager training & opleiding. Zijn stijl is te omschrijven als persoonlijk, optimistisch en ambitieus. Zijn passie voor deze minor komt voort uit zijn geloof in dat studentenorganisaties van zeer grote betekenis (kunnen) zijn voor de maatschappij.

Laurens van der Vuurst/docent, coach en freelance trainer

Laurens is trainer/coach van studenten en young professionals sinds 2007. Met humor, analytisch denken en een beetje provocatie schudt hij de wereld van de mensen met wie hij werkt op. Hij vindt het prachtig als hij mee kan helpen aan een eye-opener of doorbraak die voor blijvend effect zorgt. Met downsideup academy trainde hij de afgelopen jaren duizenden studenten. Tijdens zijn studie was hij actief als bestuurder van de studentenvakbond aan de Vrije Universiteit. Sinds 2016 is Laurens met veel plezier actief als docent, coach en coördinator van de minor.

Veysel Tan/docent en coach

Veysel is docent rechten aan de HU en won in 2010 de Docent van het Jaar-prijs. Naast docent is hij leerplanadviseur en projectleider onderwijsinnovatie. Hij is mede-oprichter van de studievereniging CODEX en ondersteunt het bestuur nog steeds. Verder is hij bijna 20 jaar maatschappelijk actief in verenigingen en stichtingen, waarbij hij de laatste jaren besturen van non-profitorganisaties adviseert en begeleidt. Zijn ervaring en vaardigheden op het gebied van het overtuigen en projectmanagement wil hij graag delen in de minor. Veysel kom je vooral in periode 3 en 4 tegen.